Βιλερμπάν: «Φτωχή» σε επίθεση και ριμπάουντ

Η Βιλερμπάν μακριά από το Λυών έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ αδυναμία της είναι και το ριμπάουντ στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει υπεροπλία.

Βιλερμπάν: «Φτωχή» σε επίθεση και ριμπάουντ

Η Βιλερμπάν δεν διανύει τις καλύτερες των ημερών της. Από τη μία τα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς έχασε το Κύπελλο από τη Ντιζόν, ενώ στην Euroleague έχει 7 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια, από την άλλη θέματα στο εσωτερικό της.

Ο Έντγουιν Τζάκσον, ο οποίος μετακόμισε στην Ισπανία και την Εστουντιάντες, είχε καταφερθεί ανοικτά για το ροτέισον και τους χρόνους που είχαν αυτός και ο Αντουάν Ντιό από τον τεχνικό της ομάδας Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Βιλερμπάν: Ανακοίνωσε πρώην παίκτη Πανιωνίου & Κολοσσού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό! (pic)

Αγωνιστικά, η ομάδα του Τόνι Πάρκερ, φαίνεται να «αγκομαχάει» επιθετικά, καθώς είναι μία από τις χειρότερες παραγωγικά ομάδες στην Euroleague. Σκοράρει συνολικά μόλις 74.4 πόντους κατά μ.ο. κάτι που σημαίνει πως είναι η 3η χειρότερη επίθεση στην διοργάνωση, ενώ αν δούμε τις επιδόσεις της μακριά από το Λυών, θα δει κανείς πως τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Η Βιλερμπάν έχασε το Leaders Cup

Η Βιλερμπάν μακριά από το γήπεδό της πετυχαίνει μόλις 68.6 πόντους κατά μ.ο. γεγονός που την φέρνει στην τελευταία θέση της σχετικής κατηγορίας.

Στα αμυντικά ριμπάουντ δε, διαθέτει την 2η χειρότερη επίδοση καθώς παίρνει 20.8 κατά μ.ο.