Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης παίζει στο φιλικό με το Λαύριο!

Ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνεται πολύ καλύτερα από τον τραυματισμό του στα πλευρά, κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και την Παρασκευή (14/2) θα παίξει στο φιλικό με το Λαύριο (13:00) στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης παίζει στο φιλικό με το Λαύριο!
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός κοιτάει να εκμεταλλευτεί κάθε διακοπή και ευκαιρία, ώστε να βάλει φιλικό παιχνίδι και να βρίσκεται η ομάδα σε αγωνιστικό τέμπο. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και η διακοπή της Ευρωλίγκας, αλλά και των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη ελέω των Κυπέλλων. Η συγκυρία ήταν ιδανική…

Ολυμπιακός: Δοκιμή ΜακΚίσικ στο φιλικό με το Λαύριο

Την Παρασκευή το μεσημέρι (14/10) στις 13:00 θα παίξει με το Λαύριο στο ΣΕΦ, σε μια φιλική αναμέτρηση ρυθμού, η οποία φυσικά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει στα συστήματα τον νεοαποκτηθέντα Σακίλ ΜακΚίσικ, που κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες με τους «ερυθρόλευκους», ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, αισθάνεται πολύ καλύτερα από τη θλάση στα πλευρά που τον ταλαιπώρησε από τα τέλη Γενάρη, έχει βγάλει τις τελευταίες προπονήσεις και στο φιλικό με το Λαύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής και να μπαίνει σιγά-σιγά ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Πρίντεζης, είχε τραυματιστεί στα τέλη Ιανουαρίου στα πλευρά, στην προπόνηση της ομάδας, από ένα κτύπημα συμπαίκτη του πάνω στη φάση και έμεινε εκτός από τις αναμετρήσεις με Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ.