«Κοιτάζει Ίθαν Χαπ η Αρμάνι Μιλάνο»

Ο Ίθαν Χαπ έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ιταλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη σεζόν. Τα δεδομένα και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

«Κοιτάζει Ίθαν Χαπ η Αρμάνι Μιλάνο»

Στον Ολυμπιακό δεν πήρε ευκαιρίες και αποχώρησε μόλις μετά από ένα επίσημο ματς. Στην Κρεμόνα όμως που δόθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους», ο Ίθαν Χαπ πραγματοποιεί διαδοχικές σπουδαίες εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός Αμερικανός έχει κατά μέσο 18.2 πόντους από 65% στο δίποντο και 53% στις βολές, 8.8 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29.5 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες. Γι' αυτό, όπως αναφέρει η La Privincia, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Αρμάνι Μιλάνο για την απόκτησή του.

Ο Χαπ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα είναι ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Όλα θα εξαρτηθούν από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το αν θα του δώσει ρόλο και χώρο στο ρόστερ της ομάδας. Αν ο Έλληνας τεχνικός κρίνει ότι δεν τον θέλει για την επόμενη περίοδο, τότε τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του είναι η ομάδα του Μιλάνο.