Ίθαν Χαπ: Στην καλύτερη πεντάδα της 21ης αγωνιστικής

Ο Ίθαν Χαπ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κρεμόνα όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της 21ης αγωνιστικής.

Ίθαν Χαπ: Στην καλύτερη πεντάδα της 21ης αγωνιστικής

Ο Ίθαν Χαπ που αγωνίζεται στην Κρεμόνα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα στην πρόσφατη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο την Ρέτζιο Εμίλια ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 τάπες σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Για αυτό άλλωστε συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερα πεντάδα της 21ης αγωνιστικής, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως ο 23χρονος Αμερικανός όχι μόνο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως στην πρόσφατη αναμέτρηση Κρεμόνα – Ρέτζιο Εμίλια, ο Χαπ αντιμετώπισε και τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γουίλ Τσέρι. Ο τελευταίος σε 23 λεπτά συμμετοχής είχε 3 πόντους (1/2 τρίποντα, 0/2 δίποντα) αλλά μοίρασε 7 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ.