Παντελάκης: «Θέλουμε το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας!»

Τι δήλωσε για τον θεσμό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μετά την κλήρωση της Δευτέρας (3/2)  που έφερε τις «ερυθρόλευκες» στα ημιτελικά με αντίπαλο τις Εσπερίδες.

Παντελάκης: «Θέλουμε το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας!»

Δεν έβγαλε ντέρμπι «αιωνίων» η κληρωτίδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών μπάσκετ. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ έφερε αντίπαλο του Ολυμπιακού τις Εσπερίδες.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία Μοσχάτου. Τα ματς για την ημιτελική φάση του θεσμού θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Έχουμε δηλώσει εξ αρχής ότι στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι και το Κύπελλο, στο οποίο κληρωθήκαμε με τις Εσπερίδες. Έχει αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του θεσμού, δεν υπάρχει πλέον Final 4 και ο ημιτελικός θα γίνει στην έδρα μας.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας από την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι να προκριθούμε στον τελικό όπου θα περιμένουμε μία εκ των Ελευθερία Μοσχάτου και Παναθηναϊκού και να φέρουμε μία ακόμα κούπα στην ομάδα μας».