Διακόπηκε το πρωτάθλημα της Κίνας - Οι γκαρντ που ενδέχεται να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό

Λόγω της έξαρσης του θανατηφόρου ιού κορονοϊού, στην Κίνα, το πρωτάθλημα της χώρας διακόπτεται. Οι παίκτες ψάχνουν ομάδες στην Ευρώπη και αυτοί είναι οι γκαρντ που ενδέχεται να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό. 

Διακόπηκε το πρωτάθλημα της Κίνας - Οι γκαρντ που ενδέχεται να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό

Στην Κίνα, λόγω της έξαρσης του νέου θανατηφόρου ιού κορονοϊού, είναι πλέον αδύνατη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος μπάσκετ και αποφασίστηκε να διακοπεί. Ήδη αρκετοί παίκτες ψάχνουν ομάδες στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ. Ας δούμε λοιπόν αξιόλογες περιπτώσεις "κοντών" για την ομάδα του Πειραιά, οι οποίοι παίζουν μπάσκετ στην Κίνα.

Η λίστα με τους γκαρντ: Μάρκους Ντένμον (πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού), Τάι Λόσον (πρώην NBAer με τους Νάγκετς), Τζάρεντ Κάνινχαμ (πρώην NBAer με τους Κλίπερς), Ρέι ΜακΚόλουμ (πρώην NBAer με τους Κινγκς, παρών στην EuroLeague με Νταρουσάφακα και Μάλαγα), Τσέισον Ραντλ (πρώην παίκτης της Ρεάλ), Τζέρεμι Λιν (πρωταθλητής NBA με τους Ράπτορς), Ίαν Κλαρκ (πρωταθλητής NBA με τους Ουόριορς), Ντάριους Άνταμς (πρώην παίκτης της Μπασκόνια), Κόρι Ουέμπστερ (ηγέτης της Ν. Ζηλανδίας στο πρόσφατο Παγκ. Κύπελλο). Επιπλέον οι Αντόνιο Μπλάκνεϊ, Τζέριντ Μπέιλις, Ντεζ Ουέλς, Λέστερ Χάντσον, Τζαμάαλ Φράνκλιν, Κάιλ Φογκ, Κάμερον Πέιν, Κάι Φέλντερ, Σίλβεν Λάντεσμπεργκ, Ζόσεφ Γιάνγκ.