Νέα κόντρα Γιαννακόπουλου: «Την επόμενη, δεν θα παίξουμε»

Έξαλλη η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με το «ντου» οπαδών στο γήπεδο στον αγώνα με τον Σπόρτινγκ.

Νέα κόντρα Γιαννακόπουλου: «Την επόμενη, δεν θα παίξουμε»

Την περασμένη αγωνιστική, στο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Σπόρτινγκ, έκαναν «ντου» στο γήπεδο περίπου 50 οπαδοί του «τριφυλλιού».

Το γεγονός δεν πέρασε στα... ψιλά, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στην οποία ηγείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να σχολιάζει τα εξής μεταξύ άλλων: «την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας