Καστρίτης: «Μίλησα με Σφαιρόπουλο πριν υπογράψω στην Χάποελ»

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι ο νέος προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Καστρίτης: «Μίλησα με Σφαιρόπουλο πριν υπογράψω στην Χάποελ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαπρέπει στην Μακάμπι, οι Έλληνες προπονητές έχουν κερδίσει τον σεβασμό στο Ισραήλ και η Χάποελ Τελ Αβίβ προχώρησε στη συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη. Στις πρώτες του δηλώσεις σχολίασε τα εξής: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τις τελευταίες δύο - τρεις ημέρες. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη.

Στη συνέχεια, είπε: «Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να οδηγήσω την ομάδα στο σωστό μονοπάτι. Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο χωρών είναι το πάθος. Ξέρω αρκετούς παίκτες που παίζουν στο Ισραήλ, έχω παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Όλοι ξέρουν την ιστορία του συλλόγου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Ισραήλ. Ξέρω ότι έχουμε πολύ ισχυρή βάση φιλάθλων.

Μίλησα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Όπως είπα, όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που δεν καταφέραμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Σίγουρα όμως, ξέρω αρκετά πράγματα για το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ήταν ο πρώτος που ήρθε εδώ, έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Κι ο Στέφανος Δέδας τα πηγαίνει εξαιρετικά από την στιγμή που ήρθε στο Ισραήλ. Είμαστε μια χώρα που αγαπάει πολύ το μπάσκετ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι στο DNA μας".