O Προμηθέας ανακοίνωσε τον Τζόουνς στη θέση του Έλις που πήγε στον Ολυμπιακό

Ο Προμηθέας βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του Οκτάβιους Έλις, στο πρόσωπο του Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος και δηλώθηκε στο EuroCup. 

O Προμηθέας ανακοίνωσε τον Τζόουνς στη θέση του Έλις που πήγε στον Ολυμπιακό

Ο Προμηθέας αποδυναμώθηκε με την αποχώρηση του Οκτάβιους Έλις, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Πάτρας, όμως, δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια. Κινήθηκε γρήγορα και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Μάρβιν Τζόουνς.

Πρόκειται για τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο EuroCup με την φανέλα της ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο. Οι άνθρωποι του Προμηθέας συμφώνησαν σε όλα με τον παίκτη, τον οποίο μάλιστα και δήλωσαν στην διοργάνωση και υπολογίζεται ενόψει Βενέτσια.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Marvin Jones και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 29η Δεκεμβρίου 1993 στο Σικάγο των Η.Π.Α. ύψους 2.13, center/power forward αποφοίτησε από το Texas Southern University, όπου αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός στην περιφέρεια του, το 2017. Ο Marvin Jermaine Jones ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη από τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2017-18, έχοντας 10.4 πόντους, 6.2 ριμπάουντ κι 1 κόψιμο κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19 βρέθηκε -και πάλι- στο δρόμο του Προμηθέα, καθώς αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, έχοντας στο BCL 7.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ συμμετείχε και στην Αδριατική Λίγκα και το Πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Φέτος, ξεκίνησε τη χρονιά στην τουρκική Socar Petkimspor, ενώ συνέχισε στη σλοβένικη KK Krka (Νovo Mesto), επιστρέφοντας στην Αδριατική Λίγκα και το πρωτάθλημα Σλοβενίας, έχοντας (στην ABA) κατά μέσο όρο 7 πόντους και 4.6 ριμπάουντ».