Συγκλονισμένος ο Χάινς από τον θάνατο του Νταή: «Ο Αντώνης ήταν εκπληκτικός άνθρωπος» (pic)

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στο instagram για την απώλεια του Αντώνη Νταή, τονίζοντας πως ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε στην παρουσία του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Συγκλονισμένος ο Χάινς από τον θάνατο του Νταή: «Ο Αντώνης ήταν εκπληκτικός άνθρωπος» (pic)

Ο Αντώνης Νταής, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 56 ετών από ανακοπή καρδιάς, ήταν ο άνθρωπος που βοηθούσε τους ξένους του Ολυμπιακού στην προσαρμογή τους στην Ελλάδα. Σε μικρά και σημαντικά θέματα, ήταν πάντα εκεί για εκείνους, βοηθώντας τους στην καθημερινότητά τους. Ο φιλικός και ευγενικός του χαρακτήρας, τον έκαναν αξιαγάπητο σε όλους τους παίκτες.

Ολυμπιακός: Πέθανε ο Αντώνης Νταής!

Είχε μία εξαιρετική σχέση με τον Κάιλ Χάινς, με τον οποίο συνεργάστηκε για μία "χρυσή" διετία στον Ολυμπιακό, στην οποία οι Πειραιώτες κατέκτησαν για δύο σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Ολυμπιακός: «Ανείπωτη θλίψη για τον 56 χρονο Αντώνη Νταή»

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ, ήταν συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Αντώνη Νταή. Στο instagram της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τα εξής για την απώλεια του: «Τα συλλυπητήριά μου για την οικογένειά του. Ο Αντώνης ήταν εκπληκτικός άνθρωπος και με βοήθησε τόσο πολύ ενώ βρισκόμουν στην Ελλάδα. Είμαι πολύ λυπημένος που το έμαθα».

Οι Βετεράνοι αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Νταή: «Άοκνος εργάτης του Ολυμπιακού»