Παναθηναϊκός: Στο προπονητικό-τιμ του Πιτίνο ο Καλαϊτζής - Σκάουτερ ο Παππάς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Καλαϊτζής προστίθεται στο τεχνικό-τιμ του Ρικ Πιτίνο. Νέο πόστο για τον Νίκο Παππά, ο οποίος γίνεται επικεφαλής στο σκάουτινγκ!

Παναθηναϊκός: Στο προπονητικό-τιμ του Πιτίνο ο Καλαϊτζής - Σκάουτερ ο Παππάς

Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του Ρικ Πιτίνο. Ο Γιώργος Καλαϊτζής προστίθεται στο προπονητικό-τιμ του Αμερικανού κόουτς. Ένας άνθρωπος με παρελθόν στην ομάδα ως παίκτης, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στις μικρές ομάδες των "πρασίνων".

Νέο πόστο και για τον Νίκο Παππά, τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ρικ Πιτίνο. Πλέον, γίνεται επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, έχοντας μαζί του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Η ανακοίνωση:

“H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιώργου Καλαϊτζή στο τεχνικό τιμ του Ρικ Πιτίνο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής υπήρξε αθλητής της ομάδας μας για εννέα σεζόν (1997-2006) κατακτώντας δύο φορές τον τίτλο της Euroleague, οκτώ Πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Ακολούθως, ασχολήθηκε με την προπονητκή αναλαμβάνοντας την Εφηβική Ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τον τίτλο του Head Coach της PAO BC Academy.

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ έχοντας αρμοδιότητες, που αφορούν τη στελέχωση και την οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος (Director of Player Personnel)”.