Ολυμπιακός: «Κλείνει» παίκτη μέσα στη βδομάδα

Προσπάθειες να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας, ενόψει της συνέχειας στην EuroLeague, κάνουν στον Ολυμπιακό. Εξελίξεις μέσα στη βδομάδα!

Ολυμπιακός: «Κλείνει» παίκτη μέσα στη βδομάδα

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της δύσκολης -όπως έχει διαμορφωθεί- συνέχειας στην EuroLeague.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί παίκτης ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας -σε συνεργασία με τη διοίκηση- σκανάρουν τις διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν αυτή την εποχή, ώστε να δυναμώσει το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός έχει πολλά ονόματα στην προσωπική του ατζέντα, αλλά τα περισσότερα θα... χρησιμοποιηθούν το καλοκαίρι.

Κι αυτό, γιατί στην παρούσα φάση όλοι οι καλοί δεσμεύονται με συμβόλαια. Και εδώ έγκειται η μικρή καθυστέρηση που παρατηρείται, αφού στον Ολυμπιακό έχουν εντοπίσει παίκτες, για τους οποίους θα χρειαστεί να πληρώσουν buy out, για να τους κάνουν δικούς τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του με την προσθήκη ενός γκαρντ και ενός σέντερ. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα κλείσει η μια εκ των δύο θέσεων...