Τενερίφη: Ο Μπόγρης επέλεξε τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε (vid)

Παίκτες από Ολυμπιακό,Παναθηναϊκό, Μπιλμπάο και Εθνική Ελλάδος περιλαμβάνει η λίστα με τους καλύτερους συμπαίκτες του Γιώργου Μπόγρη.

Τενερίφη: Ο Μπόγρης επέλεξε τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε (vid)

Βίντεο με τον Γιώργο Μπόγρη να επιλέγει τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε σε όλη του την καριέρα δημοσίευσε το επίσημο κανάλι της Liga ACB στο YouTube.

Η λίστα του Έλληνα σέντερ περιλαμβάνει παίκτες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό Μπιλμπάο και Εθνική Ελλάδος. Συγκεκριμένα την θέση του πόιντ γκαρντ μοιράζονται οι Ραούλ Λόπεζ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην θέση του σούτινγκ γκαρντ είναι ο Βασίλης Σπανούλης, την θέση του σμολ φόργουορντ μοιράζονται οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Άλεξ Μουμπρού, στην θέση του πάουερ φόργουορντ είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και σέντερ είναι οι Νίκολα Πέκοβιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μάλιστα ο Μπόγρης δήλωσε για τον Σπανούλη:

«Ο Σπανούλης ήταν μεγάλος μέντορας για μένα και μπορεί να δώσει κίνητρο σε όλους. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και χωρίς να πει τίποτα θες να είσαι δίπλα του στην προπόνηση και να σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Είναι ο παίκτης που όλοι θα διάλεγαν να πάρει το τελευταίο σουτ»

Δείτε το βίντεο με τις επιλογές του παίκτη της Τενερίφης: