Παντελάκης: «Ήμασταν κοντά στο... τέλειο»

Ο Γιώργος Παντελάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά και για το εξαιρετικό μπάσκετ που έπαιξε σαν ομάδα.

Παντελάκης: «Ήμασταν κοντά στο... τέλειο»

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης, είπε: «Μία νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού ήμασταν κοντά στο… τέλειο. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου και είμαι περήφανος για αυτές για την αγωνιστική και σωστή κρίση που έβγαλαν στο παιχνίδι μέσα. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες, τις δείξαμε σήμερα και από την μεριά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τα ματς που ακολουθούν».

Ολυμπιακός - Αλούινβεντ Μίσκολτς 84-73: Θρυλική πρόκριση (highlights)

Η Τζέσικα Τόμας δήλωσε μετά το ματς: «Θεωρώ ότι εκτελέσαμε όπως πρέπει το πλάνο μας. Εννοείται πως ο κόσμος μας βοήθησε στο να πάμε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε και μπορούμε να το κανουμε αυτό. Η δουλειά μας ήταν τέλεια. Ημασταν πολύ καλύτερες από το πρώτο παιχνίδι και ξέραμε ότι πρέπει να έρθουμε εδώ για να νικήσουμε. Πιστεύω ότι η άμυνά μας και η χημεία μας ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν την πρόκριση».