Μπόγρης: «Το μόνο πράγμα που αξίζει στην Ελλάδα είναι οι διακοπές!»

Ο Έλληνας σέντερ της Τενερίφη μετά το ματς με το Περιστέρι την Τετάρτη (8/2), αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ισπανική Λίγκα.

Μπόγρης: «Το μόνο πράγμα που αξίζει στην Ελλάδα είναι οι διακοπές!»

Ο Γιώργος Μπόγρης μιλώντας στον «Αρτ FM 96.06» αναφέρθηκε στο γεγονός πως επέστρεψε στην Ισπανική Λίγκα, έσταξε το...φαρμάκι του για το ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε μια επική σύγκριση.

«Δεν έχω να δείξω κάτι σε κανέναν. Ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να επιστρέψω σε μια ομάδα που διεκδικεί το Champions League και παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα και την άρπαξα από τα μαλλιά. Δεν θεωρώ ως Γιώργος Μπόγρης πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει να μου δώσει κάτι. Θεωρώ πως έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτά τα χρόνια. Σέβομαι τον εαυτό μου.

Αν δεν είμαι σε μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, από εκεί και πέρα στην Ελλάδα το μόνο πράγμα που ουσιαστικά αξίζει είναι οι διακοπές για το καλοκαίρι, όχι ο αθλητισμός. Οπότε, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε μέσα στη χρονιά μια ευκαιρία να επιστρέψω, πόσω μάλλον σε μια ομάδα που με τον προπονητή μιλάω με τα ματιά και δεν χρειάστηκε να προσαρμοστώ. Δεν έχω άγχος να αποδείξω, όλοι ξέρουν ποιος είμαι».

Όσο για τις διαφορές της Basket League με το ισπανικό πρωτάθλημα ανέφερε: «Ποια είναι η διαφορά; Να στο πω ποδοσφαιρικά; Η Λίβερπουλ η περσινή, στον τελικό, εναντίον Πλατανιά. Στην εποχή, όμως, του Πλατανιά, που έπαιζε ο Μαραντόνα των φτωχών ο Καρίμπας».