Σλούκας: «Το 2019 ήταν η χειρότερή μου χρονιά» (pic)

Ο Κώστας Σλούκας έγραψε το δικό του μήνυμα για την χειρότερη και πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του, εξηγώντας το γιατί, αλλά και τα συναισθήματα του για τα όσα βίωσε φέτος. 

Σλούκας: «Το 2019 ήταν η χειρότερή μου χρονιά» (pic)

O Kώστας Σλούκας φέτος βίωσε μία δύσκολη σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε απέτυχε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, έχασε το πρωτάθλημα στη Τουρκία, ενώ και με την Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να διακριθεί, αντιμετωπίζοντας και τραυματισμό. Το χειρότερο, όμως, του συνέβη σε προσωπικό επίπεδο, καθώς "έφυγε" από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Ο 29χρονος γκαρντ μίλησε για το γεγονός, σχολιάζοντας τα εξής: «Επέλεξα μία σέλφι φωτογραφία, που δεν είμαι συνηθισμένος να την κάνω, για την τελευταία μου για το 2019. Αφήνοντας πίσω αυτόν τον χρόνο, είμαι σίγουρος πως ήταν η χειρότερη μου χρονιά. Ο χαμός του πατέρα μου, μετράει 6 μήνες τώρα, ήταν κάτι επώδυνο και άφησε πίσω του ένα αντικατάστατο χάσμα. Ήταν ο αληθινός και ζωντανός μου ήρωας και έρχονται όλο και πιο κοντά σε αυτό μέσα από την απουσία του. Τελειώνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους σας την ευτυχισμένη υγιή και τυχερή νέα χρονιά!».