Ολυμπιακός: Κλείνει το 2019 στη Δάφνη για το Κύπελλο

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (29/12, 16:45) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Κλείνει το 2019 στη Δάφνη για το Κύπελλο

Με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει το 2019 η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί στην έδρα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου την Κυριακή (29/12, 16:45) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» στοχεύουν στη διεύρυνση του αήττητου σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο προπονητής των «νταμπλούχων» Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με την αποστολή για το παιχνίδι να αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για την αναμέτρηση: «Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε την χρονιά είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας όπως και να νικάμε σε κάθε ματς εξάλλου. Θέλουμε το παιχνίδι και να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Το ματς με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου πρέπει να το κάνουμε εμείς εύκολο, είμαι ικανοποιημένος για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μας και ελπίζω να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να μας δει από κοντά και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».