«Μύλος» με Πάντερ κι Ερυθρό Αστέρα -Τι λέει ο Ολυμπιακός

Σερβικό δημοσίευμα αναφέρει με σιγουριά πως ο Ερυθρός Αστέρα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ. Ο ρόλος του Ντράγκαν Σάκοτα. Διαψεύδουν οι Πειραιώτες, αλλά γίνονται συζητήσεις. 

«Μύλος» με Πάντερ κι Ερυθρό Αστέρα -Τι λέει ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Κέβιν Πάντερ. Μάλιστα, επισημαίνουν πως απομένουν ορισμένα θέματα διαδικαστικής φύσεως για να ολοκληρωθεί το "deal". Τονίζουν πως θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή. Δηλαδή, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν θα παραχωρηθεί δανεικός.

Το έντονο... φλερτ του Ερυθρού Αστέρα για τον Κέβιν Πάντερ, ξεκίνησε από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ντράγκαν Σάκοτα. Πρόκειται για έναν προπονητή που ξέρει αρκετά καλά τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς αμφότεροι συνεργάστηκαν μαζί στην ΑΕΚ, κατακτώντας το Champions League της FIBA. Οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους.

Από το μεγάλο λιμάνι, πάντως, διαψεύδουν πως υπάρχει οριστική συμφωνία. Υπάρχει παραδοχή πως γίνονται συζητήσεις για τον Κέβιν Πάντερ, όμως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη ακόμα.

Ο Κέβιν Πάντερ, πάντως, έχει χάσει τον ρόλο του στον Ολυμπιακό τις τελευταίες εβδομάδες, έχει περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του και το σίγουρο είναι πως δεν είναι ευχαριστημένος με το γεγονός. Βέβαια, νωρίτερα πήρε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε, μη μπορώντας να δώσει την επιθυμητή επιθετική ώθηση στους Πειραιώτες.