Μπόγρης: «Χειρότερο το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League, μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης σε ισπανικό μέσο. 

Μπόγρης: «Χειρότερο το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε σε μέσο της Ισπανίας για την απόφαση του να αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από δυόμιση χρόνια και να επιστρέψει στην Τενερίφη.

Στη συνέχεια μίλησε και για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League αλλά και για τη ζωή του στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Την επιστροφή του στην Ισπανία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Στην Ελλάδα και την Ισπανία υπάρχουν δυο πράγματα που δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο: Την καρδιά και την χαρά. Γι’ αυτό ακριβώς είμαι τόσο χαρούμενος… Στην Τενερίφη απολαμβάνω το μπάσκετ και τη ζωή»!

Την αγάπη των φιλάθλων:

«Την ένιωσα από την πρώτη στιγμή… Από τα social media μέχρι την άφιξη μου στο αεροδρόμιο και την αντιμετώπιση του κόσμου στον δρόμο. Εδώ έχουν πολύ αγάπη για τον Georgito και ο Georgito έχει πολύ αγάπη για εσάς»!

Την απόφαση του να γυρίσει στην Τενερίφη:

«Ήταν πολύ εύκολο. Στην Ελλάδα δεν ήμουν χαρούμενος φέτος μέχρι τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο Τσους (σ.σ. Βιδορέτα). Σε ένα λεπτό όλα ήταν ξεκάθαρα! Μίλησαν με τον ατζέντη μου και το ζήτημα έκλεισε…».

Τη σεζόν στον Προμηθέα:

«Όταν σε όλη τη ζωή σου παίζεις στο top επίπεδο και κάνεις ένα βήμα πίσω, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς… Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που σε κάνουν να νιώθεις πίεση. Έπειτα από μια εβδομάδα εκεί, κατάλαβα ότι έπρεπε να γυρίσω στη Liga Endesa. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Τενερίφη και ο Τσους Βιδορέτα».

Την απουσία του Ολυμπιακού από την Α1:

«Κάνει κακό σε όλους… Πολύ κακό. Είναι κακό για την λίγκα και για τους Έλληνες παίκτες. Η εικόνα του πρωταθλήματος είναι χειρότερη, γιατί όλοι χρειαζόμαστε τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας