Βόμβα για Καλάθη - Σχεδιάζει επιστροφή στο ΝΒΑ

Μαντάτο από την Αμερική για τον Παναθηναϊκό που είναι πιθανό να χάσει τον 29χρονο.

Βόμβα για Καλάθη - Σχεδιάζει επιστροφή στο ΝΒΑ

Μήνυμα που μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να θεωρηθεί για τον Παναθηναϊκό μέσω του twitter. Ένα τιτίβισμα, το οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί «βόμβα» με δεδομένο μάλιστα ότι έρχεται πριν από τους πιο κρίσιμους αγώνες για το πρωτάθλημα, αυτούς που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Η σχετική ανάρτηση έγινε από τον δημοσιογράφο Αντριέν Βοϊνιαρόφσκι και αφορά το μέλλον του Νίκ Καλάθη. Ο Βοϊνιαρόφσκι θεωρείται ένας από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ σε θέματα NBA και τα ρεπορτάζ του αλλά ενίοτε και οι αναρτήσεις του στα social media αποτελούν είδηση και δημοσιογραφική... τροφή για τους υπόλοιπους δημοσιογράφους.

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον Νικ Καλάθη και τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια ασχολήθηκε με το μέλλον του και όπως υποστηρίζει είναι πολλές οι πιθανότητες αυτό να είναι μακριά από τους «πράσινους».

Ο Βοϊνιαρόφσκι αναφέρει στο αποκλέιστικόι ρεπορτάζ του, πως ο Έλληνας γκαρντ σχεδιάζει να αγωνιστεί και πάλι στο ΝΒΑ. Επιθυμεί την επιστροφή του στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Καλάθης προσέλαβε ως εκπρόσωπό του τον Τζέιμς Ντανλίβι, καθώς προσδοκά να επιστρέψει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ από το ερχόμενο καλοκαίρι ως free agent.

Φυσικά, ο μαγικός κόσμος του NBA δεν είναι άγνωστο για τον Καλάθη καθώς ο 29χρονος αγωνίστηκε με την φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις τη διετία 2013-15. Το συμβόλαιο του Καλάθη με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι. Οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν αλλά δεν αποκλείεται τελικά να μην επιθυμεί το ίδιο ο Καλάθης.