NCAA: Η Φασούλα υποψήφια για παίκτρια της χρονιάς!

Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα, συνεχίζει να αποδεικνύει το αστείρευτο μπασκετικό ταλέντο που την χαρακτηρίζει πετυχαίνοντας σπουδαία διάκριση αφού είναι μια από τις 35 υποψήφιες παίκτριες για τον τίτλο της κορυφαίας της χρονιάς στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

NCAA: Η Φασούλα υποψήφια για παίκτρια της χρονιάς!

Σπουδαία διάκριση για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η διεθνής σέντερ που αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα, το λεγόμενο NCAA, της Αμερικής με το κολέγιο Βάντερμπιλτ είναι μια από τις 35 παίκτριες υποψήφιες για την ανάδειξη την κορυφαίας παίκτριας της χρονιάς στο NCAA.

Η Φασούλα έχει την φετινή σεζόν 16 πόντους και 7,4 ριμπάουντ μέσο όρο, αλλά και ένα double-double, πράγμα που την κάνει ένα από την φαβορί για την τελική ψηφοφορία. Επιπλέον η κόρη του «θρύλου» Παναγιώτη Φασούλα, είναι μόλις δεύτερη σε εύστοχα σουτ στην περιφέρεια που αγωνίζεται η ομάδα της (SEC) έχοντας το εντυπωσιακό ποσοστό του 56%, ενώ είναι επίσης δεύτερη στο Top-10 των παικτριών της περιφέρειας της.

Η ανακοίνωση του ονόματος της κορυφαίας παίκτριας της χρονιάς αναμένεται να γίνει στη διάρκεια του Final Four του NCAA Γυναικών στη Νέα Ορλεάνη, την Άνοιξη του 2020.