Ολυμπιακός: Περιμένει τη Βαλένθια, χρειάζεται τον κόσμο του

Στήριξη από τον κόσμο της χρειάζεται η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού την Τετάρτη (27/11, 19:30) στο ΣΕΦ ώστε να νικήσει τη Βαλένθια, και μάλιστα με διαφορά, όχι απλά για προκριθεί αλλά, για να περάσει πανηγυρικά στις «16» καλύτερες ομάδες του Eurocup.

Ολυμπιακός: Περιμένει τη Βαλένθια, χρειάζεται τον κόσμο του

Ο Ολυμπιακός αφού έσπασε όλα τα ρεκόρ στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Σπόρτιγκ με 120 νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις ενώ συμπλήρωσε 103 αγώνες αήττητος στο πρωτάθλημα της Α1, επικεντρώνεται πλέον στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (27/11, 19:30) με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 5η αγωνιστική του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» του Γιώργου Παντελάκη θέλουν αρχικά τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Άλλωστε η μοναδική ήττα τους στο Eurocup προέρχεται από τις «νυχτερίδες» με σκορ 77-66.

Μάλιστα οι Ισπανίδες δεν έχουν μέχρις στιγμής ήττα στον όμιλο αφού μετράνε 4 νίκες. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός που είναι δεύτερος με ρεκόρ 3-1, μπορεί να τερματίσει ακόμα και πάνω από αυτές στη βαθμολογία με μια προϋπόθεση.

Συγκεκριμένα αν η ομάδα του Πειραιά επικρατήσει με πάνω από 11 πόντους των αντιπάλων της, προκρίνεται ως πρώτη και δε χρειάζεται να δώσει ενδιάμεσο αγώνα αφού εξασφαλίζει θέση στη 16αδα του Eurocup.

Είναι σημαντικό λοιπόν ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» με όλες του τις δυνάμεις. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το ΣΕΦ που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι σκοπεύει στην μέγιστη ανταπόκριση των φιλάθλων.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε πως το παιχνίδι με τη Βαλένθια είναι ένας τελικός, η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου. Να είναι εκεί να φωνάξει, να δώσει ώθηση και ένα βροντερό «παρών» ώστε οι «ερυθρόλευκες» να πάρουν κατευθείαν την πρόκριση για τις «16» κορυφαίες ομάδες του Eurocup.