Λαρεντζάκης: Γιατί έφυγα από την ΑΕΚ

Ο άσος της Μούρθια πλέον Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε σε ισπανικό Μέσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή από την ΑΕΚ. 

Λαρεντζάκης: Γιατί έφυγα από την ΑΕΚ

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από την «Ένωση».

Ο διεθνής γκαρντ που πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ACB και την Μούρθια δήλωσε στην ισπανική ιστοσελίδα «Kia en Zona» πως το συμβόλαιό του έληγε με την «Ένωση» το 2020.

O ίδιος είχε κάποια προβλήματα με την ομάδα, με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να του λένε πως αν δεν υπογράψει την ανανέωσή του συμβολαίου του με τους «κιτρινόμαυρους» θα έμενε, χωρίς όμως να παίζει, κάτι που όπως ήταν φυσικό δεν του άρεσε και τελικά επέλεξε να φύγει για να αγωνιστεί στην Ισπανία υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Καταρχάς, ήθελα να παίξω στην Euroleague, αλλά έσπασα το συμβόλαιό μου λίγο αργά, όταν είχαν γεμίσει τα ρόστερ των ομάδων. Είχα κάποια προβλήματα με την ΑΕΚ. Το συμβόλαιό μου έληγε τον Ιούνιο του 2020 και μού είπαν πως αν δεν υπογράψω την ανανέωση, τότε θα με άφηναν χωρίς να παίζω.

Δεν μου άρεσε αυτό. Και δεν τα βρήκαμε και στο οικονομικό, οπότε αποφάσισα να φύγω. Αν δεν μπορούσα να παίξω στην Euroleague, τουλάχιστον ήθελα να πάω στην καλύτερη δυνατή λίγκα».