Κουζμίνσκας: «Μετά την αλλαγή προπονητή, άλλαξε ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό»

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, μίλησε για την αποχώρηση του από τους «ερυθρολεύκους», αλλά και για τη νέα του ομάδα, Λοκομοτίβ Κουμπάν. 

Κουζμίνσκας: «Μετά την αλλαγή προπονητή, άλλαξε ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην Euroleague.

Επίσημο: Παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κουζμίνσκας (vid)

Επίσης αναφέρθηκε και στο σύντομο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το καλοκαίρι υπέγραψα στον Ολυμπιακό αφού με ζήτησε προσωπικά ο Ντέιβιντ Μπλατ. Μου άρεσε πραγματικά η ομάδα και η δυνατότητα που μου δόθηκε να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του.

Δυστυχώς, όπως ξέρουμε, όλα άλλαξαν. Με την αλλαγή προπονητή, ο ρόλος μου στο κλαμπ άλλαξε πολύ. Δεν ανταποκρινόταν πια στις προσδοκίες μου... Έπειτα είχα μια πρόταση από τη Λοκομοτίβ. Γνωρίζω καλά τον Λούκα Μπάνκι από το ιταλικό πρωτάθλημα... Είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς του.

Γνωρίζω τον αντιπρόεδρο της ομάδας, με τον Μάντας Καλνιέτις έχω υπάρξει συμπαίκτης στην εθνική ομάδα ενώ συνεργαστήκαμε στη Ζάλγκιρις και το Μιλάνο.

Ο βασικός λόγος που ήλθα στο Κράσνονταρ είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην EuroLeague».