Στην Αθήνα ο Ρότσεστι: «Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (28/10) ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος δήλωσε παθιασμένος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα ο Ρότσεστι: «Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό»

Μετά τον Γουίλι Ριντ, πάτησε Ελλάδα και ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος ήρθε από την Καλιφόρνια, είπε μεταξύ άλλων στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": «Χρόνια λέγαμε να έρθουμε εδώ, να επισκεφτούμε την Αθήνα. Είναι μία πανέμορφη πόλη, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και είμαι ενθουσιασμένος μαζί με τη γυναίκα μου που επιτέλους είμαστε εδώ.

Κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό, να μη πει ότι δεν μετράει, επειδή δεν παίζει καλά. Σίγουρα πιστεύω πως θα βοηθήσω. Με τη θετική ενέργειά μου, είμαι φιλόδοξος και έχω ηγετικά χαρακτηριστικά και από τη θέση μου, του πόιντ γκαρντ, θα φέρω ενθουσιασμό και πάθος. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για πάθος μαζί με τους οπαδούς».

Ο Αμερικανός, ο οποίος είναι κάτοχος διαβατηρίου Μαυροβούνιου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (29/10) και θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα στο ΣΕΦ μαζί με τον Γουίλι Ριντ, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τσαλδάρη. Στόχος, να είναι έτοιμοι και οι δύο για το μεθεπόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.