Γιατράς για το πώς αντιμετώπισε ο Προμηθέας τη Βίρτους: «Κάναμε τον σταυρό μας!»

Ο Μάκης Γιατράς ρωτήθηκε για το πως κατάφερε ο Προμηθέας να νικήσει την Βίρτους στη Πάτρα, περιορίζοντας την επίθεση της, λέγοντας μοναδικές ατάκες. 

Γιατράς για το πώς αντιμετώπισε ο Προμηθέας τη Βίρτους: «Κάναμε τον σταυρό μας!»

Ο Προμηθέας σημείωσε μία ιστορική νίκη, καθώς επικράτησε της Βίρτους του Μίλος Τεόντοσιτς στη Πάτρα με σκορ 78-69. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο ενθουσιασμένος Μάκης Γιατράς, εξήγησε στο πως κατάφερε η ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Κάναμε κατάθεση ψυχής κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε κάθε κατοχή οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο για άλλη μια φορά που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε ενέργεια. Είναι ιστορική μέρα για την ομάδα του Προμηθέα”.

Για την παραγωγικότητα της Μπολόνια στην επίθεση: Κάναμε τον σταυρό μας. Η Μπολόνια είναι μια εξαιρετική ομάδα και έχει τα δύο πλέι μεικερ της εθνικής Σερβίας. Είναι ομάδα με μεγάλο ταλέντο επιθετικά. Κάτι κάνουμε και εμείς σαν προπονητές. Είναι καθαρά νίκη των παικτών που ήρθε με ψυχή και αυταπάρνηση”.

Για τους Χολ και Αγραβάνη: “Όλοι έδωσαν τα πάντα στο παρκέ. Έβγαλαν μεγάλες φάσεις και ο κόσμος βοήθησε για τη νίκη”.

Για την σημασία της συγκεκριμένης νίκης: “Βαθμολογικά λίγες ομάδες θα κάνουν τέτοια νίκη. Έρχεται δύσκολη συνέχεια, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είμαστε πιο κοντά στην επόμενη φάση”.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας