Απίστευτο: 'Εβαψαν το γήπεδο του Αντετοκούνμπο και γλιστράει το δάπεδο...

Πρόκειται για το 10ο Κέντρο Νεότητας στα Σεπόλια, το γήπεδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το 7ο Κέντρο Νεότητας στους Αμπελοκήπους.

Απίστευτο: 'Εβαψαν το γήπεδο του Αντετοκούνμπο και γλιστράει το δάπεδο...

Πριν από μερικούς μήνες οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο προσέφεραν θέαμα και χαμόγελα στο μπασκετικό κοινό μέσω του τουρνουά «Antetokounbros» στο οποίο συμμετείχαν στα Σεπόλια, ωστόσο το event -που διοργάνωσε γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών για την προβολή παπουτσιού- άφησε τα σημάδια του στο 10ο Κέντρο Νεότητας. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που το γήπεδο τέθηκε εκτός λειτουργίας!

Σύμφωνα με τον δήμο υπάρχει πρόβλημα στους πυλώνες του γηπέδου, ενώ η ίδια κατάσταση ισχύει και στο 7ο Κέντρο Νεότητας, στους Αμπελοκήπους, όπου είναι κατεστραμμένη μια μπασκέτα και επίσης λόγω της μπογιάς που έχει χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο, αυτό είναι ολισθηρό και επικίνδυνο. Όλα αυτά, μετά από αντίστοιχο event που έγινε τον Αύγουστο από την ίδια εταιρία!

Πρόκειται ασφαλώς για υποδομές που θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν άμεσα, καθώς αφορούν στις γειτονιές και στα αθλητικά σωματεία των περιοχών. Για τον λόγο αυτό, τουλάχιστον για το 7ο Κέντρο Νεότητας, ο ΑΟ Αμπελοκήπων κατέθεσε σχετικό έγγραφο στον ΟΠΑΝΔΑ και περιμένει άμεση ανταπόκριση...