Νικολοπούλου: «Να κάνουμε μια νέα αρχή με την Ναμούρ»

Η Αγγελική Νικολοπούλου έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση με την Ναμούρ στο ΣΕΦ (16/10, 18.30), τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Eurocup.

Νικολοπούλου: «Να κάνουμε μια νέα αρχή με την Ναμούρ»

Δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έκανε η Αγγελική Νικολοπούλου για την αναμέτρηση με την Ναμούρ, το πόσο δύσκολο είναι οι ερυθρόλευκες να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Euroleague και την απουσία των Σπυριδοπούλου και Λουκά.


Αναλυτικά η Ελληνίδα γκαρντ ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε με πικρία τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που δεν καταφέραμε να περάσουμε στον όμιλο.

Αυτό ανήκει στο παρελθόν και έχουμε ένα νέο στόχο μπροστά μας και αυτός είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Eurocup. Και ταυτόχρονα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται!

Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όμως πρόκειται για ένα ματς που είναι στην έδρα μας. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με όσους περισσότερους πόντους γίνεται.

Γνωρίζουμε ότι η Namur είναι μία ομάδα που στηρίζεται πάρα πολύ στις ψηλές της. Από εκεί και πέρα έχουμε στήσει το πλάνο όμως ώστε να την δυσκολέψουμε εκεί. Πρέπει να τις περιορίσουμε αμυντικά και στη συνέχεια να δούμε τι μπορούμε και εμείς να κάνουμε στην επίθεση.

Ουσιαστικά πρέπει να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα επιθετικά μας ατού.Δεν θα κρυφτώ. Υπήρχε μεγάλη στεναχώρια μετά τον αποκλεισμό από την BLMA, όμως τώρα έχουμε ως στόχο την καλή πορεία στο Eurocup.

Δεν γίνεται να μείνουμε στα δύο ματς για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας. Έχουμε κάτι καινούριο πια να αντιμετωπίσουμε και είναι μία επανεκκίνηση για μας αυτά τα παιχνίδια και δη το ματς με την Namur.

Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή μας και αν κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ την Τετάρτη.Δυστυχώς έχουμε αυτούς τους δύο τραυματισμούς και ελπίζω να γυρίσουν γρήγορα κοντά μας.

Από εκεί και πέρα όμως αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό και είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για αυτές και να καλύψουμε την απουσία τους.

Ταυτόχρονα θέλουμε να βοηθήσουμε και τις υπόλοιπες από τις ψηλές μας και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θα παίξουμε και για αυτές λοιπόν, με την Άννα και την Βασιλική να είναι δίπλα μας και κοντά μας για να μας βοηθήσουν με τον τρόπο τους.

Θα ήθελα τον κόσμο κοντά μας. Κάνουμε μία νέα αρχή, θα παίξουμε σε ένα πολύ όμορφο και ιστορικό γήπεδο όπως το ΣΕΦ και ελπίζω μαζί να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη επί της Ναμούρ».