Ολυμπιακός - Βαλένθια: Εντυπωσιακή αλλαγή στην οροφή του ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στην φετινή EuroLeague και το ΣΕΦ φοράει τα γιορτινά του. Για την ακρίβεια, τα... υπερσύγχρονά του!

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Εντυπωσιακή αλλαγή στην οροφή του ΣΕΦ!

Αέρα ΝΒΑ δίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) ο Ολυμπιακός, καθώς στο παιχνίδι με την Βαλένθια (11/10), την οροφή του γηπέδου θα κοσμεί ένας υπερσύγχρονος πίνακας cube, ανάλογος αυτών που έχουν στο NBA.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει και απομένουν λεπτομέρειες για να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει το "κόσμημα" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το συγκεκριμένο σύστημα βασίζεται στη δημιουργία ενός κύβου από τέσσερις διαφορετικές οθόνες. Στην διάρκεια των αγώνων μπορούν να προβάλλονται σκορ, αποτελέσματα, διαφημίσεις, αποσπάσματα παιχνιδιών ακόμα και βίντεο θεατών. Το κυβικό σύστημα βίντεο θεωρείται ιδανικό για μεγάλες αθλητικές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

Σημειώνεται ότι τη σεζόν 2009-2010 στην οροφή του ΣΕΦ υπήρχε ένας παρόμοιος (όχι ίδιος) πίνακας. Οι ερυθρόλευκοι εκείνη την εποχή είχαν δημιουργήσει μια ομάδα πολλών εκατομμυρίων με αστέρια του NBA, όπως ο Τσίλντρες και ο Κλέιζα. Δείτε φωτογραφίες από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από το παιχνίδια του Ολυμπιακού την σεζόν εκείνη.