Στον Εθνικό Πειραιά ο Σορώτος

Ο Κώστας Σορώτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιά. Τελευταίος σταθμός στη καριέρα του ήταν ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας. 

Στον Εθνικό Πειραιά ο Σορώτος

Ο Κώστας Σορώτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιά. Επιστρέφει στην ομάδα, καθώς ήταν εκεί και το 2014.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιορδάνη Μουριχίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Τη θέση του Έλληνα τεχνικού θα πάρει ο Κώστας Σορώτος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το 2014.

Ο Κώστας Σορώτος είναι από τους πιο έμπειρους προπονητές και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις Εθνικές Κατηγορίες. Ο έμπειρος τεχνικός θεωρείται ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος στις μικρές Εθνικές Κατηγορίες και έχει στο παλμαρέ του πολλές ανόδους και συνολικά πάνω από 1000 νίκες!

Ο Έλληνας προπονητής έχει βρεθεί ξανά στον πάγκο της ομάδας μας, είχε κάνει εξαιρετική δουλειά και είχε πανηγυρίσει την άνοδο από τη Γ΄ στη Β΄Εθνική Κατηγορία και είχε συμβάλει στα μέγιστα, ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α2 την επόμενη χρονιά!

Την περσινή χρονιά ο κόουτς Σορώτος κάθισε στον πάγκο του Ιωνικού ΝΦ, με τον οποίο κατέγραψε ακόμη μία άνοδο. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε στη μέση της χρονιάς και οδήγησε τον Ιωνικό στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία του χάρισε την άνοδο στη Β΄Εθνική.

Κώστα καλωσόρισες στον Εθνικό μας και σου ευχόμαστε μία καλή μπασκετική χρονιά.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή,
Δημήτρης Καραφαντής»