Τεόντοσιτς: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για το Σέρβο άσο (vid)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Μίλος Τεόντοσιτς στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τα χρώματα της Βίρτους Μπολόνια στην εντός έδρας νίκη επί της Βενέτσια.

Τεόντοσιτς: Εντυπωσιακό ντεμπούτο για το Σέρβο άσο (vid)

Απολαυστικός ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια. Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα αντιμετώπιζε τη Βενέτσια στην έδρα της για το πρωτάθλημα, και παρόλο που δυσκολεύτηκε αρκετά πήρε τη νίκη με πρωταγωνιστή τον Σέρβο γκαρντ με σκορ 75-70.

Ο Τεόντοσιτς έμεινε στο παρκέ για 21 λεπτά και γέμισε τη στατιστική του αφού σκόραρε 22 πόντους με 3/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 4/4 βολές ενώ μάζεψε 1 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ φτάνοντας τις 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Άξιος συμπαραστάτης του στο παιχνίδι με τη Βενέτσια ήταν και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Βινς Χάντερ που πέτυχε 16 πόντους με 8/11 δίποντα και 10 πόντους σημείωσε ο Στεφάν Μάρκοβιτς που μοίρασε και 6 ασίστ.

Να σημειωθεί πως από τη Βενέτσια καλύτερος ήταν ο Γουάτ με 16 πόντους ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Μάικ Μπράμος σημείωσε άλλους 12 που όμως δεν έφτασαν στην ομάδα του.

Δείτε τα highlights του Μίλος Τεόντοσιτς: