Oλυμπιακός: Παρόντες όλοι οι αρχηγοί στη media day του μπάσκετ! (pics & vid)

Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της νέας γενιάς, με τους αρχηγούς όλων των τμημάτων του να δίνουν το «παρών» στη media day της ομάδας μπάσκετ.

Oλυμπιακός: Παρόντες όλοι οι αρχηγοί  στη media day του μπάσκετ! (pics & vid)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9) πραγματοποιήθηκε η media του Ολυμπιακού για την έναρξη της EuroLeague για τη σεζόν 2019-2020.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι αρχηγοί όλων των τμημάτων του συλλόγου και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλον.

Συγκεκριμένα, εκτός φυσικά από τον Βασίλη Σπανούλη, στο ΣΕΦ παρευρέθηκαν ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός της ομάδας πόλο, Κώστας Μουρίκης, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Γιώργος Πετρέας, ο αρχηγός της ομάδας Χάντμπολ, Κώστας Τσιλιμπάρης, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Εβίνα Σταμάτη και η αρχηγός του γυναικείας ομάδας πόλο, Άλκηστη Αβραμίδου.

Από την φωτογράφιση απουσίαζε μόνο αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, λόγω της συμμετοχής της ομάδας σε τουρνουά στην Τουρκία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μάλιστα, η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο facebook κοινοποίησε ένα βίντεο από την φωτογράφιση με το αινιγματικό μήνυμα "coming soon"