Λαρεντζάκης: Η παρουσίαση του από την Μούρθια (vid)

Η Μούρθια παρουσίασε το πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως νιώθει αρκετά έτοιμος για να βοηθήσει την ισπανική ομάδα.

Λαρεντζάκης: Η παρουσίαση του από την Μούρθια (vid)

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανήκει στο δυναμικό της Μούρθια εδώ και κάποιες εβδομάδες, με την ισπανική ομάδα να τον παρουσιάζει καθυστερημένα όμως λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική Ελλάδας.

Ο διεθνής γκαρντ λοιπόν μιλώντας στους εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ, τόνισε πως νιώθει έτοιμος να βοηθήσει την Μούρθια να φτάσει στην διάκριση αλλά και πως έχει μεγάλη όρεξη να δουλέψει σκληρά για χάρη της ομάδας του.

Ο Λαρεντζάκης τόνισε αρχικά: «Δεν αισθάνομαι ρούκι. Έχω παίξει αρκετά χρόνια μπάσκετ. Ξέρω ότι η ACB είναι μία εξαιρετική δύσκολη λίγκα, αλλά πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αποδείξω πως μπορώ να παίξω σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα. Ξέρω κάποια από τα παιδιά γιατί έχω παίξει αντίπαλός τους. Είναι καλοί παίκτες με εμπειρία. Έχουμε καλή ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η σεζόν. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».