Ολυμπιακός: Έτοιμες για τη μάχη με τη Μονπελιέ οι «ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Χαλκίδα για να υποδεχτεί την Τετάρτη (25/9, 18:30) τη Μονπελιέ στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών της φετινής Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών. 

Ολυμπιακός: Έτοιμες για τη μάχη με τη Μονπελιέ οι «ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Χαλκίδα για την πρώτη μάχη με τη Μονπελιέ στο πλαίσιο των προκριματικών της Ευρωλίγκας στις γυναίκες. Ο αγώνας διεξάγεται αύριο (25/9) στις 18:30 το απόγευμα.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπιζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκονται όλες στη διάθεση του Γιώργου Παντελάκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα πως:

«Είναι το πρώτο ματς της σεζόν για μας και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ.
Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Όπως έχω ξαναπεί, η BLMA έχει αθλήτριες που μέχρι πριν μερικές ημέρες έπαιζαν στο WNBA και η περυσινή της πορεία στο Euro Cup αποδεικνύει από μόνη της τη δυναμική της ως σύνολο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ό,τι έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Πιστεύω πως το ‘κλειδί’ για το παιχνίδι είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Μαζί με τον κόσμο μας, λοιπόν, στη Χαλκίδα που μας έχει ‘αγκαλιάσει’ θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε καν το μυαλό μας στο ματς στη Γαλλία την επόμενη Τετάρτη και στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας στον όμιλο της Ευρωλίγκας. Ανεξάρτητου αποτελέσματος, νιώθω πολύ ικανοποιημένος με την προσήλωση των παικτριών μου όλο αυτό το διάστημα και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούν ψυχικά και σωματικά έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».