Μπλατ για Ολυμπιακό: «Έχουμε ποιότητα και εμπειρία»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στην ομάδα που θα παρουσιάσει στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες φέτος διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ τους. 

Μπλατ για Ολυμπιακό: «Έχουμε ποιότητα και εμπειρία»

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε τα εξής για την ομάδα της νέας σεζόν: «Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι κι ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως προπονητής είναι σπουδαία συναίσθημα να έχεις ποιότητα από πλευράς εμπειρίας κι υψηλής απόδοσης στα οποία μας έχει συνηθίσει αυτή η σπουδαία ομάδα συν την ποιότητα που προστέθηκε από διάφορα μέρη της Ευρώπης κι από το ΝΒΑ.

Θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αφοσίωση όλων στην τελειότητα, να κάνουν τα πάντα με το σωστό τρόπο, γιατί τα αποτελέσματα δεν προηγούνται, ακολουθούν.

Το να πεις θα πρέπει να κάνεις αυτό κι εκείνο’ μου ακούγεται λίγο κενό. Αν έρχεσαι κι είσαι αφοσιωμένος στην τελειότητα επί καθημερινής βάσης τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεσμεύομαι για αυτό στον κόσμο και στην ομάδα».