Ολυμπιακός: Σε φόρμα ο Πρίντεζης - «Φωτιά» Πάντερ και Πολ (vid)

O Πρίντεζης με το... καλημέρα έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τους Πάντερ και Πολ να σκορπούν χαμόγελα με την εκτελεστική τους δεινότητα. 

Ολυμπιακός: Σε φόρμα ο Πρίντεζης - «Φωτιά» Πάντερ και Πολ (vid)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτό δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς ζητούμενο του αυτό το διάστημα είναι η ομάδα να εμπεδώσει την φιλοσοφία του και οι παίκτες να αρχίζουν να αποκτούν σιγά-σιγά χημεία και ομοιογένεια.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τους διεθνείς που επέστρεψαν στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Πρίντεζης φάνηκε ανεπηρέαστος από τα νέα πρόσωπα που είδε τριγύρω του. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών έδειξε με το... καλημέρα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο σωματικά, όσο και αγωνιστικά, τελειώνοντας το παιχνίδι με 16 πόντους.

Το θέμα, όμως, είναι να μην γίνει το λάθος που συμβαίνει στο μεγάλο λιμάνι εδώ και δύο χρόνια περίπου. Να παίζει στα... κόκκινα από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας αυξημένο χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα στο τελείωμα της αγωνιστικής χρονιάς να ξεμένει από δυνάμεις, ενέργεια και... βενζίνη.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό χαμογελούν για τον ρυθμό που βρήκαν στην επίθεση οι δύο σουτέρ της ομάδας. Ο Κέβν Πάντερ τέλειωσε το ματς έχοντας 17 πόντους και ο Μπράντον Πολ με 14, με τον καθένα να σημειώνει από 4 τρίποντα στην αναμέτρηση.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ποντάρουν φέτος στο «εκτελεστικό τους ένστικτο», με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τους έχει δώσει το ελεύθερο να παίρνουν πρωτοβουλίες στην επίθεση. Μπορεί να αγωνίζονται στην ίδια θέση (σούτινγκ-γκαρντ), αλλά φέτος αναμένεται να τους δούμε και σε αρκετά ματς να χρησιμοποιούνται μαζί στην ίδια πεντάδα, με τον Πολ να χρησιμοποιείται στη θέση "3", κάτι που έγινε πράξη και στο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.