Σταυρόπουλος: «Ευτυχής που επέστρεψα στην Ιταλία»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στη Media Day της Αρμάνι Μιλάνο, εκφράζοντας την χαρά του που επέστρεψε στην Ιταλία, αναλαμβάνοντας το συγκεκριμένο πόστο στον σύλλογο. 

Σταυρόπουλος: «Ευτυχής που επέστρεψα στην Ιταλία»

Ο επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο. Μάλιστα, οι Ιταλοί του κατέθεσαν μία εξαιρετική πρόταση από οικονομικής πλευράς, αλλά και περισσότερες ευθύνες.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος σπούδασε και δούλεψε στην Ιταλία στο παρελθόν, επέστρεψε σε μία χώρα την οποία γνωρίζει αρκετά καλά. Στις δηλώσεις του, μάλιστα, κατά την διάρκεια της Media Day της Αρμάνι Μιλάνο, εξέφρασε την χαρά του για αυτό το νέο εγχείρημα: «Είμαι ευτυχής που επέστρεψα στην Ιταλία μετά από 22 χρόνια, αλλά κυρίως που αποτελώ μέρος του project που λέγεται Αρμάνι Μιλάνο. Είναι ένα πρωτάθλημα που με την επιστροφή της Τρεβίζο, της Φορτιτούντο Μπολόνια και της Ρόμα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν μπορώ να περιμένω την έναρξη του».