Ολυμπιακός: Την Κυριακή στις προπονήσεις οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κουζμίνσκας

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού απολαμβάνουν μέρες άδειας, αλλά από την Κυριακή (15/9) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας. Στόχος να παίξουν με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ολυμπιακός: Την Κυριακή στις προπονήσεις οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κουζμίνσκας

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, οι οποίοι απείχαν από την προετοιμασία του Ολυμπιακού λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους στο Μουντομπάσκετ, θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις των Πειραιωτών την ερχόμενη Κυριακή (15/9).

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού (με εξαίρεση τον Μιλουτίνοφ που δίνει ακόμη αγώνες με την Σερβία και θα αργήσει να επιστρέψει) βρίσκονται σε άδεια αυτές τις μέρες, ώστε να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας. Την Κυριακή (15/9), όμως, όλοι θα δώσουν το "παρών" στο ΣΕΦ και θα μπουν στις προπονήσεις της ομάδας, γνωρίζοντας από κοντά και τους νέους τους συμπαίκτες.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας με τον Ερυθρό Αστέρα. Το πρώτο την Τρίτη (17/9) θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/9) και θα είναι ανοιχτό για τους φίλους της ομάδας.