Ολυμπιακός: Άδεια στους διεθνείς Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Κουζμίνσκας

Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και Κουζμίνσκας, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Mundobasket. Θα πάρουν άδεια και θα ενσωματωθούν στην αποστολή του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Άδεια στους διεθνείς Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Κουζμίνσκας

Από την στιγμή που η Σερβία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Mundobasket, και οι τέσσερις διεθνείς του Ολυμπιακού που έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ (Σερβία) και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Λιθουανία), λοιπόν, θα επιστρέψουν στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθούν στην αποστολή των "ερυθρολεύκων".

Προέχει όμως η ξεκούραση για τους συγκεκριμένους αθλητές. Ας μην ξεχνάμε πως ξεκίνησαν προετοιμασία με τις εθνικές τους τον Ιούλιο, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έδωσαν αρκετά παιχνίδια, τόσο φιλικά, όσο και επίσημα και υπάρχει κόπωση. Για αυτόν τον λόγο ο Ντέιβιντ Μπλατ θα τους δώσει μερικές μέρες άδεια ώστε να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Όσο για το πότε θα τους δούμε να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με τα "ερυθρόλευκα", αυτό θα φανεί στη πορεία, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα τους δούμε να παίζουν με την ομάδα στο Gomelsky Cup (με την συμμετοχή των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Προμηθέα), το οποίο θα διεξαχθεί στις 24/25 Σεπτεμβρίου.