Oλυμπιακός: Ενσωματώθηκε ο Κόνιαρης - Την Παρασκευή με την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Αντώνης Κόνιαρης ενσωματώθηκε με την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία αναχωρεί για την Ιταλία. Πρώτος αντίπαλος για τους Πειραιώτες η Αρμάνι Μιλάνο, το απόγευμα (19:30) της Παρασκευής (6/9). 

Oλυμπιακός: Ενσωματώθηκε ο Κόνιαρης - Την Παρασκευή με την Αρμάνι Μιλάνο

Ύστερα από την επιστροφή του από το Μουντομπάσκετ της Κίνας, καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης που κόπηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο Αντώνης Κόνιαρης ενσωματώθηκε την Τρίτη (03/09) στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Το πρωί (07:00) της Τετάρτης (04/09), η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα βρίσκεται στις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς θα αναχωρήσει για την Πίζα με τελικό προορισμό την Λούκα.

Οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στο «Lucca tournament» (6 & 7 Σεπτεμβρίου) και εκεί θα αντιμετωπίσουν ισχυρούς αντιπάλους, επιπέδου EuroLeague, όπως τις Αναντολού Εφές (κράτησε τον Σέιν Λάρκιν), Αρμάνι Μιλάνο (των Ετόρε Μεσίνα και Σέρχιο Ροντρίγκεθ), συν τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμου.

Πρώτη αντίπαλος της ομάδας του Ολυμπιακού θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, την οποία και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (6/9, 19:30) ώρα Ελλάδος.