Το τρομερό video του Σκορδή για τον Σπανούλη: «Νίκησε τον χρόνο»

Ο γνωστός φυσιοθεραπευτής, Δημήτρης Σκορδής, ανέβασε ένα τρομερό video με την αποθεραπεία του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος νίκησε τον χρόνο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση. 

Το τρομερό video του Σκορδή για τον Σπανούλη: «Νίκησε τον χρόνο»

Όταν ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στο πόδι τον περασμένο Απρίλη (περονιαίο νεύρο), οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως θα καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα τέλη Νοέμβρη. Επρόκειτο για έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος χρειαζόταν προσοχή και ειδική αποθεραπεία.

Τελικά, όμως, ο σκληροτράχηλος, επίμονος και αποφασισμένος Βασίλης Σπανούλης, κάνοντας σκληρή δουλειά με συνέπεια και πρόγραμμα το καλοκαίρι, κατάφερε να τον ξεπεράσει σε χρόνο... ρεκόρ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έλαβε μέρος στο φιλικό προετοιμασίας των Πειραιωτών κόντρα στον Ηρακλή, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση τέλη Αυγούστου!

Ο Βασίλης Σπανούλης δούλεψε σε αυτό το διάστημα με τον γνωστό φυσιοθεραπευτή, Δημήτρη Σκορδή, ο οποίος νιώθοντας χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος από την προσπάθεια επιστροφής του Λαρισαίου γκαρντ, ετοίμασε ένα αφιερωματικό video για με τον κόπο του αθλητή φέτος το καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, στο video αναφέρει τα εξής: «Nίκησε τον χρόνο, ξεπέρασε έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς, Απίστευτη θέληση, αστείρευτη δύναμη. Ετοιμάζεται για να γυρίσει εκεί που ανήκει, στο πάνθεον των μεγάλων αθλητών».