To πρώτο φιλικό του Ηρακλή και το μήνυμα του Καστρίτη

Ο Ηρακλής έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στο Ανατόλια. Το σχόλιο του Γιάννη Καστρίτη, με τον "Γηραιό" να ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό. 

To πρώτο φιλικό του Ηρακλή και το μήνυμα του Καστρίτη

Η ενημέρωση από τον Ηρακλή:

«Το πρώτο τεστ για τη νέα χρονιά πέρασε με επιτυχία ο ΗΡΑΚΛΗΣ κόντρα στο Ανατόλια. Η επιτυχία έγκειται στην προσαρμογή που επέδειξαν οι παίκτες του Γιάννη Καστριτη στις απαιτήσεις ενός πρώτου φιλικού μετα από σειρά κοπιαστικών προπονήσεων, αλλά και στην βελτίωση που σημειώθηκε στην τακτική.

Αγωνίστηκαν για την Ομάδα μας οι Σμιθ, Σούλερ, Χανλαν, Ντειβις, Οκερεαφορ, Κακαρούδης, Μανωλοπουλος, Τσούκας, Φιλλιος, Πετανίδης, Νότης, Γεωργακης. Δεν έπαιξαν οι Καββαδας, Ζαρας, (ακολουθούν ατομικό προγραμμα) και οι Καλαϊτζίδης, Γεωργαλας, Παπαθεοδωρου.

Η ομάδα του Ανατόλια ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έπαιξε με τους Ασημακόπουλο, Γαλανίδη, Μπροζο, Τόζιο, Καραγιαννίδη, Γκάτζια, Ξενιτίδη, Αμπατζα, Β.Παπαδόπουλο, Πιλκούδη, Μουρατίδη, Κάτανο, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Καραποστολου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Πουρσανιδης, Τσιρτσιμάλης, Θεόδωρος».

Καστρίτης: «Χρήσιμα για την χημεία της ομάδας»

Ακολούθως, ο Γιάννης Καστρίτης σχολίασε τα εξής: «Μετά από 12 ημέρες προπονήσεων ήταν μια καλή ευκαιρία να σπάσει η ρουτίνα των προπονήσεων. Στην ουσία ήταν το πρώτο διπλό για τους παίκτες μας. Τέτοια προπονητικού τύπου φιλικά είναι πολύ χρήσιμα για την χημεία της ομάδας, μας βάζουν σε αγωνιστικές συνθήκες.

Από αύριο συνεχίζουμε την προετοιμασία, με ευχή να έχουμε όλους μας του παίκτες υγιείς για να προχωρήσουμε μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων». Tην Παρασκευή το απόγευμα, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό.