Μηνύματα συμπαράστασης στον Αθηναίου (pics)

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου επισκίασε το παιχνίδι της Εθνικής με την Σερβία, στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις.

Μηνύματα συμπαράστασης στον Αθηναίου (pics)

Πολλοί από τους συμπαίκτες του στην Εθνική, του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, μέσω των social media, στον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Αθηναίου

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ... αλλά η ζωή τελίκα είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσυ έχεις αρκετή γι' αυτό το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς...!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. @johnathi17 μεινε δυνατός κ εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!».

Γιάννης Μπουρούσης: «Γρήγορα πάλι κοντά μας! Με υγεία και έτοιμος για το επόμενο μεγάλο ραντεβού! Σε κάθε βήμα θα είσαι μαζί μας, όπως ήσουν από την αρχή αυτής της διαδρομής!».

Γιώργος Πρίντεζης: «Οι δυνατοί είναι για τα δύσκολα φίλε κι εσύ είσαι απ' αυτούς!!! Ολα θα πάνε καλά και θα γυρίσεις ακόμα καλύτερος».

Νικ Καλάθης: «Ο τραυματισμός είναι μικρό πράγμα μπροστά σε μια μεγάλη επιστροφή».

Θανάση Αντετοκούνμπο: «Με χαμόγελο και ψυχή θα τα καταφέρεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Small thing for a big return ??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Calathes (@ncalathes) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με ψυχή και ένα χαμόγελο...Θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ... αλλά η ζωή τελίκα είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσυ έχεις αρκετή γιαυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς...!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. @johnathi17 μεινε δυνατός κ εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!.. #team#hellas#together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Vasilopoulos (@vasilo21) στις