O τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Ο Ντράμοντ έγινε ο 13ος παίκτης που αποχωρεί από την team USA

Σταματημό δεν έχουν οι αποχωρήσεις από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ ενόψει Μουντομπάσκετ. Ο Αντρέ Ντράμοντ έγινε ο 13ος παίκτης που ενημέρωσε πως δεν θα δώσει το "παρών". 

O τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Ο Ντράμοντ έγινε ο 13ος παίκτης που αποχωρεί από την team USA

Οι πρωτοκλασάτοι παίκτες του ΝΒΑ δεν δείχνουν "ζεστό" ενδιαφέρον ώστε να αγωνιστούν στο ερχόμενο Μουντομπάσκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Κίνας. Όλο και περισσότεροι μπασκετμπολίστες ανακοινώνουν πως δεν θα δώσουν το "παρών" στην διοργάνωση.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Αντρέ Ντράμοντ. Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ των Πίστονς, ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στη προσπάθεια της team USA για προσωπικούς λόγους. Με αυτόν τον τρόπο έγινε ο 13ος (!) παίκτης που αρνείται να φορέσει την φανέλα της εθνικής του ομάδας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι 13 παίκτες που έχουν αποσυρθεί είναι οι εξής: Άντρε Ντράμοντ, Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ, Αντονι Ντέιβις, Ερικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Λαβ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Ζάιον Γουίλιαμσον.

Οι παίκτες που απέμειναν στην προετοιμασία των ΗΠΑ είναι πλέον οι εξής 16: Τζούλιους Ραντλ, Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμι, Χάρισον Μπαρνς, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιταμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ και Κέμπα Γουόκερ.