ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ο Λεπενιώτης νέος Γενικός Διευθυντής στη θέση του Σταυρόπουλου!

Ο Νίκος Λεπενιώτης αναλαμβάνει τον ρόλο του GM στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Σταυρόπουλο. Μέχρι πρότινος ηγείτο του τμήματος Μάρκετινγκ των "ερυθρολεύκων". 

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ο Λεπενιώτης νέος Γενικός Διευθυντής στη θέση του Σταυρόπουλου!

Πριν ένα μήνα περίπου, στις 25 Ιουνίου, ο Χρήστος Σταυρόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ύστερα από 19 χρόνια παρουσίας στο μεγάλο λιμάνι. Είχε τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή στην ομάδα μπάσκετ του Πειραιά, όντας στενός συνεργάτης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Πλέον, αποτελεί τον GM της Αρμάνι Μιλάνο.

O Xρήστος Σταυρόπουλος είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό μετά από 19 χρόνια: «Το πλήρωμα του χρόνου»

Το ερώτημα, λοιπόν, ήταν το ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Το ρεπορτάζ μας ανέφερε πως δεν θα δοθεί το συγκεκριμένο πόστο σε παλαίμαχο παίκτη της ομάδας, αλλά σε άνθρωπο τεχνοκράτη, κάτι που έγινε και πράξη. Ο αντικαταστάτης βρέθηκε και μάλιστα έχουμε να κάνουμε με κίνηση εκ των έσω. Πρόκειται για τον Νίκο Λεπενιώτη, ο οποίος αποτελεί πλέον τον νέο Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια ηγείτο με επιτυχία του τμήματος Μάρκετινγκ των Πειραιωτών (από το 2011), έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει πάρει αρκετά βραβεία από την EuroLeague στον συγκεκριμένο τομέα. Συνολικά, εργάζεται στην ομάδα μπάσκετ του Πειραιά από το 2007, είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης των Αγγελόπουλων και γνωρίζει αρκετά καλά τα δεδομένα στην ομάδα μπάσκετ των "ερυθρολεύκων".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Νίκος Λεπενιώτης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Δ/ντη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Απόφοιτος των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων Columbia, UNH Connecticut και της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα τελευταία 12 έτη, απο το 2007, ως Δ/ντης Marketing αρχικά και ως Εμπορικός Δ/ντης απο το 2011, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στις ΗΠΑ εργαζόμενος σε εταιρείες συμβούλων Sports Marketing στην Formula 1».