Euroleague Γυναικών: Με Μονπελιέ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού κληρώθηκε με τη γαλλική Μονπελιέ στην προκριματική φάση της Euroleague.

Euroleague Γυναικών: Με Μονπελιέ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Με τη γαλλική Μονπελιέ κληρώθηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για τα προκριματικά της Euroleague.

Το πρώτο παιχνίδι με τη πολύ δυνατή γαλλική ομάδα θα γίνει στις 25/09 στην Ελλάδα, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στη Γαλλία, καθότι η Μονπελιέ έχει πλεονέκτημα έδρας.

Αν οι «ερυθρόλευκες» αποκλειστούν, θα συνεχίσουν στο Eurocup, εκεί όπου θα βρίσκονται στους ισχυρούς μπαίνοντας κατευθείαν στη φάση των ομίλων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λίγο μετά την κλήρωση με τη Μονπελιέ δήλωσε τα εξής:

«Kαι οι δύο ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας ήταν εξ’ αρχής δύσκολες, όπως δύσκολη ήταν και η περσινή κλήρωση με την TS Wisla Krakow. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τον ίδιο βασικό κορμό σε σχέση με την περσινή περίοδο και νέες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι στις 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη για να αντιμετωπίσει την BLMA. Πρόκειται πάντως για ένα πολύ καλό σύνολο, στο οποίο τρεις παίκτριες του αγωνίζονται στο WNBA, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές μου έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Είμαστε πιο έμπειροι μετά την χρονιά που πέρασε και ταυτόχρονα αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».