Ο Τεόντοσιτς πήρε το Νο 44 και αποκάλυψε γιατί διάλεξε την Μπολόνια

Η Βίρτους Μπολόνια παρουσίασε και επίσημα τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις με την ιταλική ομάδα αναφέρθηκε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς αλλά και στην επιστροφή του στην Ευρωλίγκα.

Ο Τεόντοσιτς πήρε το Νο 44 και αποκάλυψε γιατί διάλεξε την Μπολόνια

Σήμερα (17/07) παρουσιάστηκε και επίσημα, ο Μίλος Τεόντοσιτς από τη Βίρτους Μπολόνια. Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε με δηλώσεις του, τόσο για τους συμπατριώτες του Τζόρτζεβιτς και Ντανίλοβιτς όσο και για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα με την ιταλική ομάδα.

Στην επίσημη παρουσίαση του Σέρβου άσου από τη Βίρτους, συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 φίλοι της ομάδας για να τον αποθεώσουν.

Ο Τεόντοσιτς που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 44 είπε:

«δεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο (για την παρουσίαση), θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που με πήρε τηλέφωνο πριν από έξι μήνες και μου εξήγησε τον ρόλο μου και τις ιδέες που έχει για το πώς θα "χτίσει" την ομάδα. Μιλήσαμε δύο ώρες στο τηλέφωνο, δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να με πείσει».

Ενώ για το γεγονός πως προτίμησε τη Βίρτους Μπολόνια από συλλόγους που συμμετέχουν στην EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εξήγησε ότι: «Ήρθα γιατί πιστεύω πως αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι κομμάτι της EuroLeague, ήρθα για να το δηλώσω με κάθε τρόπο. Ξέρω πολλά για την ιστορία της Βίρτους Μπολόνια, το πρώτο Final Four που είδα το κέρδισε η Κίντερ Μπολόνια (παλιά ονομασία της ομάδας) και θέλω να την επαναφέρω στον δρόμο της δόξας».

Αναφέρθηκε επίσης στην αγωνιστική του κατάσταση και το κατά πόσο έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν την τελευταία διετία, τονίζοντας πως «είμαι σε καλή κατάσταση, προπονούμαι όλο αυτό το διάστημα και -ευτυχώς- δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Το καλύτερο πάντως το άφησε για το τέλος: «Μίλησα με τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς πριν πω το "ναι", μου είπε ότι είναι το καλύτερο μέρος για έναν παίκτη να παίζει, να ζει και να διασκεδάζει ο ίδιος, παίζοντας μπάσκετ».