Φρεντέτ: Απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό λόγω... Κίνας

Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, που βλέπει τον Τζίμερ Φρεντέτ να λαμβάνει άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας. 

Φρεντέτ: Απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό λόγω... Κίνας

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από το «άκυρο» από τον Γιανις Στρέλνιεκς, αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και κυνηγάει τον Τζίμερ Φρεντέτ. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόταση στον 30χρονο γκαρντ, ύψους πάνω από 1,7 εκατομμύρια δολάρια, προσφορά εξαιρετικά μεγάλη δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Ακόμη όμως και ένα τέτοιο συμβόλαιο φαίνεται πως δεν καθίσταται ικανό να προσελκύσει τον Αμερικανό. Αυτό συμβαίνει διότι, η μεριά του παίκτη δέχθηκε μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά στη Κίνα με τους Σανγκάι Σαρκς, η περίπτωση του άλλοτε περιφερειακού των Κινγκς και των Πέλικανς προσελκύει ξανά το ενδιαφέρον στους Ασιάτες, καθώς ήδη φαίνεται πως υπάρχει ομάδα που του προσφέρει συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές που θα έχει φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Χάρις στους νέους κανονισμούς σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών στο κινέζικο πρωτάθλημα, όταν ένας παίκτης υπογράψει σε μία ομάδα, ευθύς λαμβάνει ως πριμ το 40% του συνολικού ποσού, δηλαδή ο Φρεντέτ μπορεί να πάρει με το... καλημέρα ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πλέον με το οικονομικό κομμάτι να έχει δεχθεί γερό πλήγμα, στο Παναθηναϊκό ελπίζουν πως το τελευταίο τους χαρτί, δηλαδή η ευκαιρία συμμετοχής στην Ευρωλίγκα αποτελέσει το ιδανικό δέλεαρ για τον πρώην NBAer.