Μarca για Tεόντοσιτς: Μακάμπι, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ και Εφές στα... πόδια του

H ισπανική Marca αναφέρει τους υποψήφιους μνηστήρες για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Η πρόταση του Ολυμπιακού και της Μακάμπι, αλλά και το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Μarca για Tεόντοσιτς: Μακάμπι, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ και Εφές στα... πόδια του

Ύστερα από μία διετία στο ΝΒΑ και τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Μίλος Τεόντοσιτς αφήνει τις ΗΠΑ και επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο 32χρονος πλέον Σέρβος γκαρντ, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη αρκετές πρωτοκλασάτες ομάδες της EuroLeague, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Σέρβο πλέι-μέικερ.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, για τον Μίλος Τεόντοσιτς ενδιαφέρονται "ζεστά" η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι Ισραηλινοί του προσφέρουν 3.000.000 ευρώ για δύο χρόνια, ενώ οι Πειραιώτες 2.500.000 δολάρια για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, το κείμενο αναφέρει πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ψάχνει γκαρντ υψηλού επιπέδου για να αντικαταστήσει τους Κόρι Χίγκινς και Νάντο Ντε Κολό, ενώ τονίζεται πως ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τόσο της Αναντολού Εφές, όσο και της Μπολόνια.