Ανακοίνωσε Σλούκα η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρ γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας έως το 2022 - «Επιστρέφω πιο πεινασμένος από ποτέ».

Ανακοίνωσε Σλούκα η Φενέρμπαχτσε

Παίκτης της Φενέρ για ακόμα τρία χρόνια είναι πλέον ο Κώστα Σλούκας. Με μια λιτή ανακοίνωση, η Φενέρ γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας έως το 2022.

Αναλυτικά:

«Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Φενερμπατχέ μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022. Ο Κώστας, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας μας από τότε που έγινε μέλος της οικογένειας μας, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους πλέι μέικερ της Ευρώπη και πρόσφατα αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας της EuroLeague για τη σεζόν 2018-19 μαζί με τον Γιαν Βέσελι. Του ευχόμαστε αυτή η νέα συμφωνία να είναι ωφέλιμη και για τον σύλλογο και για τον Κώστα Σλούκα και ελπίζουμε ο παίκτης μας να έχει πολλές χρονιές γεμάτες με νίκες με την κίτρινη-μπλε εμφάνιση», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Φενέρ.

Λίγο αργότερα, ο διεθνής γκαρντ έγραψε στο Instagram: «Η Ulker Sports Arena θα είναι το σπίτι μου μέχρι τουλάχιστον το 2022. Τρία ακόμα χρόνια με αυτή την ιδιαίτερη μπασκετική οικογένεια. Επιστρέφω πιο πεινασμένος από ποτέ και πιο έτοιμος για τίτλους και τρόπαια».